қара бидай қамырын дайындау - ашытқы дайындау технологиясы > 자유게시판 MAGICAL

본문 바로가기

자유게시판

자유게시판 HOME


қара бидай қамырын дайындау - ашытқы дайындау технологиясы

페이지 정보

profile_image
작성자 Adell Neitenste…
댓글 0건 조회 28회 작성일 24-09-08 04:31

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
қара бидай қамырын дайындау - ашытқы дайындау технологиясы [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бисквит қамырын дайындау технологиясы. 0. Тақырып: Бисквит қамырын дайындау технологиясы Күнделікті өмірде жүгері мен қара бидай ұнын сирек пайдаланғану туралы оқушының шығармашылық ізденісін бақылаймыз. 2. Бисквит қамырының негізгі рецептурасын 13 кесте бойынша. Қытырлақ нанның қамырын дайындау Скачать Дипломдық жұмыс Бірақ бидай мен қара бидайдың құрамындағы витаминдер балалар ағзасының витаминге қажеттілігін. Бидай қамырын дайындау үшін екі- ашытқы қамырмен және ашытсы қамырсыз әдісті пайдаланады. Ашытқы қамырды дайындау мақсаты белсенділігі ең жоғары ең көп. 14 белгілі бір жағдайда бидай өнімдерінің өсу жағдайын, Ыстық қазанға, қыздырылған, жалпақ жұқа тасқа қарыма нан, қазан жаппа дайындалған. Тақырып: Бисквит қамырын дайындау технологиясы. Мақсаты: а) Бисквит түрлері мен қамыр дайындау технологиясын түсіндіреміз; ә) Оқушылардың бисквит қамырының негізін құрайтын тағамдардың.
Қара бидай қамырын дайындау, ашытқы дайындау технологиясы
Технологиясы Қабылдаған: Тимурбекова А. Орындаған: Өміржанова Назира Тпрп 317 f Бидайды сұрыпты ұн таратуға дайындаудың технологиялық жүйесі • Астықты көп сұрыпты, əсіресе жоғары жəне бірінші сұрыпты ұн тартуға дайындағанда неше түрлі машиналарды пайдаланып дəнді мұқият тазалайды. Əсіресе, дəнді ылғалдау мен булау үшін, оны əдейі. Ашытқы қамырын дайындау тәсілімен қара бидай қамырын жасау схемасын сызу Макарон қамырын дайындау Қарабидай қамырын бірфазалы тәсілмен дайындау. Қамырды дайындау (илеу) екі тәсілмен жүргізіледі: ашытқысыз және ашытқымен. Бидай нанын пісіру үшін, 100кг ұнды 0,5-2% пішінделген ашытқы, 1-2% тұз, 50-70% су. Курс «Наубайхана технологиясы», өндірістік практика, курстық және дипломдық жобалаумен тығыз байланысты 2.4 Бидай қамырын дайындау. Ашытқы Әр нан сорттары үшін унифицирленген. НАН ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ: Ашытқы қамырын дайындау тәсілімен қара бидай қамырын жасау схемасын сызу: Қамыр дайындау тәсіліне қарай: аевит отзывы Қара. Қара бидай сапасының көрсеткіші мен стандарттары. Қара бидайды ұнға ұнтақтау технологиясын жобалау. Бидай ұнының көрсеткіші мен сапа нормалары. Дән. Қамырды дайындау: Макарон қамырын дайындау: Бидай қамырын дайындау технологиясы: Печенье жəне галета өндірісі: Бидай және қара бидай қамырын дайындау сxемасы: Тағамның шығу тарихынан.






біртекті магнит өрісінде индукция сызықтарына 30
мурыннан сары су акса
шины китайские алматы
жер мен аспан арасындағы дастан оку
шахта сериал

.
==============================================================

~~~~~ аппарат лазерный терапевтический пу ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.